STARTUP-GRO: op zoek naar zakelijk toptalent

2 september 2022

FC Groningen biedt jonge bedrijven een unieke kans om het zakelijk netwerk uit te breiden. Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. Via STARTUP-GRO krijgen beginnende bedrijven de mogelijkheid om via het brede zakelijke netwerk interessante connecties en verbindingen te maken. Aanmelden kan nog tot 14 september. 

New FC X fig LinkedIn

FC Groningen zet in op groei en ontwikkeling. Word Groter. Op het veld via jonge talentvolle spelers waarmee keihard wordt gewerkt om de volgende stap in hun loopbaan te zetten. Ook naast het veld is de club op zoek naar talent, voor binnen de eigen organisatie of voor binnen de FC Groningen Business Club. Zakelijk talent krijgt kansen bij FC Groningen. Kansen om te groeien.
 
STARTUP-GRO is daarvan een mooi voorbeeld. De club stelt haar zakelijke netwerk open aan start-ups, bedrijven van 0 tot 5 jaar. Zij kunnen de komende 2 maanden drie thuiswedstrijden van de FC bezoeken en gebruikmaken van de zakelijke mogelijkheden van de club. Daarnaast word je uitgenodigd voor verschillende andere activiteiten.
 
Founded in Groningen en FC Groningen hopen hiermee startups en de reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en zo een impuls te geven aan de startups én tegelijkertijd de bestaande partners en leden van de FC Groningen Business Club te inspireren met de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.
 
Per serie is er voor 4 startups een plek beschikbaar in dit programma. Is STARTUP-GRO jouw onderneming op het lijf geschreven, schrijf je dan nu in en wellicht loop jij over een maand wel in de businessruimte van FC Groningen om tal van nieuwe mensen te leren kennen.  

Aanmelden via dit formulier

Laatste nieuws