string(17) "WP Rocket/Preload"

Vrijwilligers.

Maak kennis met de vrijwilligers van FC Groningen

Wij kunnen niet zonder onze fantastische en hardwerkende vrijwilligers. Bij onze vrijwilligers is de clubliefde zo groot, dat zij zich met veel toewijding belangeloos inzetten voor de Trots van het Noorden én hun medesupporters. De groep vrijwilligers is van onschatbare waarde en staat altijd klaar voor de FC!

We zijn ongelooflijk trots op de grote groep vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor de club. Het is een betrouwbare en hechte groep, die een belangrijk onderdeel van onze groen-witte familie uitmaakt. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor FC Groningen: zonder hen kunnen we geen wedstrijden spelen. De dankbaarheid voor het vele werk dat wordt verzet is dan ook groot!

In totaal zijn er ruim 400 vrijwilligers, in uiteenlopende leeftijdscategorieën, die taken vervullen in verschillende disciplines. Werken als vrijwilliger bij FC Groningen levert voor de vrijwilliger ook veel op. Vrijwilliger zijn biedt vreugde, ervaring, vriendschap, waardering en onvergetelijke momenten met de FC-familie. Daarnaast werken we graag mee met cursussen, waardoor vrijwilligers certificaten kunnen behalen.

Het is belangrijk dat onze vrijwilligers zich thuis voelen op de club. Daarom hebben ze een eigen plek gekregen in het stadion: het Fluks Hoes. Dit is de uitvalsbasis tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen in de Euroborg. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze vrijwilligers. Want naast hard werken is vrijwilliger zijn bij FC Groningen ook gewoon heel erg gezellig!

Wil jij ook vrijwilliger bij onze club worden? Klik op onderstaande vacatures voor meer informatie.

Vacatures.

Verzorger FC Groningen Opleiding

Barman/ -vrouw TopsportZorgCentrum

Assistent-scheidsrechter Opleiding

Teammanager FC Groningen onder-15

Trainer Voorselectie en Trainen als een Prof

Kaartverkoop