string(109) "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.101 Safari/537.36"

Overige mogelijkheden.

Profiteer van de exposure mogelijkheden bij FC Groningen

FC Groningen is een club die enorm leeft in de regio. Er komen gemiddeld 20.000 enthousiaste fans op onze thuiswedstrijden af en ook buiten thuiswedstrijden om organiseren we allerlei evenementen. Dit maakt FC Groningen een sterk platform om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een grote en diverse doelgroep.

Narrowcasting

Via ons narrowcasting systeem brengen we jouw bedrijf prominent onder de aandacht van de zakelijke bezoekers van FC Groningen. In totaal hangen er maar liefst 60 schermen in de Business Lounge, de skyboxen en de TopDutch Lounge. Hier komen gemiddeld 2.500 bezoekers per wedstrijd, die allemaal regelmatig een blik werpen op de schermen!

Adverteren op het narrowcasting systeem van FC Groningen kan per minuut. Jouw boodschap wordt dan op alle schermen weergegeven. Jouw uiting komt minimaal 4 keer 15 seconden langs rondom de thuiswedstrijd van FC Groningen.

Toiletreclame

Toiletreclame is een van de reclamemiddelen die we aanbieden die een bijzonder hoge attentiewaarde heeft. In het stadion van FC Groningen zijn 90 A3 lijsten op de omloop te vinden, en ook nog eens 21 A3 lijsten in de zakelijke vertrekken. Op deze manier is het mogelijk om zeer gericht te adverteren richting relevante doelgroepen.

Meer weten over de mogelijkheden van exposure bij FC Groningen?

Er zijn verschillende prachtige mogelijkheden om jouw bedrijf bij FC Groningen onder de aandacht te brengen. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.