string(17) "WP Rocket/Preload"

Steun ons.

Steun ons bij onze maatschappelijke missie

U bent welkom als Supporter van stichting FC Groningen in de Maatschappij!

Stichting FC Groningen in de Maatschappij zet zich op allerlei manieren in om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doen we door verschillende programma’s te introduceren en te steunen en ook goede doelen te supporten. Op deze manier genereren we aandacht en inkomsten, die we goed kunnen gebruiken om onze doelen te behalen.

Regelmatig ontvangen we daarnaast donaties, die ons enorm helpen bij het realiseren van onze projecten op het gebied van sociale samenhang, educatie en gezondheid. Hier zijn we erg dankbaar voor! Naast donaties hebben vele scholen, voetbalclubs en bedrijven zich ingezet voor onze stichting. 

Wilt u iets bijdragen en heeft u daar ideeën over? We komen graag met u in gesprek. Natuurlijk is het ook mogelijk om een donatie te doen door een bedrag over te maken naar bankrekeningnummer NL44RABO0105598992, op naam van Stichting FC Groningen van de Maatschappij.

Schenken met belastingvoordeel en nalaten

Uw donatie gaat volledig naar de projecten van de stichting en is voor u aftrekbaar van de belasting. Wilt u de activiteiten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij ook in de toekomst steunen, dan kunt u ervoor kiezen om dit goede doel in uw testament te laten opnemen.