string(125) "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/126.0.0.0 Safari/537.36 Edg/126.0.0.0"

LED-boarding.

Sponsormogelijkheden bij FC Groningen: LED-boarding

Tijdens thuiswedstrijden van FC Groningen zit ons stadion bomvol met enthousiaste en fanatieke supporters. Duizenden fans die komen genieten van een mooie pot voetbal: hier liggen prachtige kansen voor jouw bedrijf! Een van de mogelijkheden die we bieden tijdens wedstrijddagen is uitgebreide exposure via LED-boarding. Langs de gehele lange zijde en tweederde van de korte zijden van het veld (in totaal maar liefst 216 meter), verschijnt de LED Boarding.

Wedstrijden van FC Groningen worden live uitgezonden en daarnaast worden de samenvattingen bijzonder goed bekeken. De LED-boarding bij FC Groningen wordt ook tijdens deze tv-uitzendingen volop in beeld gebracht, onze LED-boarding bevindt zich op gegarandeerde tv-posities. 

Het systeem biedt jouw bedrijf de kans op exposure van hoge kwaliteit, met vele tienduizenden kijkers. De reclame-uitingen op de LED-boarding zijn bij FC Groningen af te nemen per minuut.

Meer weten over de mogelijkheden voor exposure via LED-boarding?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kansen die exposure via onze LED-boarding voor jouw bedrijf biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken jouw wensen en de kansen graag met je.