string(17) "WP Rocket/Preload"

Rondleidingen.

Meer weten over FC Groningen? Boek een rondleiding!

Ben jij benieuwd naar de kleedkamers, waar onze spelers zich voor iedere wedstrijd optimaal voorbereiden? Of wil jij graag de spanning van de spelerstunnel voelen? Dat kan tijdens een rondleiding door ons stadion! 

Via het onderstaande formulier kun je een rondleiding door de thuishaven van de Trots van het Noorden boeken. Tijdens de rondleiding vertellen we jou over onze geschiedenis en laten we de mooiste plekken zien van ons stadion. Wie wil nou niet in de spelerstunnel staan of even op de plek van onze trainer zitten langs het veld? We geven je een herinnering die je niet snel zal vergeten.

Rondleiding door het stadion boeken?

Vul dan het formulier hieronder in met het aantal personen en de gewenste datum* en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Rondleidingen zijn te boeken vanaf minimaal 5 personen. De rondleiding is inclusief een kop koffie of thee voor volwassenen en een frisje voor kinderen. In totaal duurt de rondleiding +- 1,5 uur. 

Prijzen

Volwassenen: €10,-

Kinderen (t/m 12 jaar): €7,50 

(*) Het is niet mogelijk een rondleiding te boeken in de weekenden. Ruimtes kunnen alleen worden bezocht indien deze niet in gebruik zijn.

Aanvraag Rondleiding

Gewenste datum(Vereist)
Voorkeurstijdstip(Vereist)
: