string(109) "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.101 Safari/537.36"

Algemene informatie.

Talent Group Groningen: belangrijke informatie over onze club

Iedereen groeit in Groningen. Zo ook de toppers van de toekomst. Zij komen nu al samen bij Talent Group Groningen (TGG). De Talent Group Groningen: daar wil je bij horen! Met elkaar én voor elkaar organiseren en ondernemen wij het hele jaar door allerlei leuke activiteiten. 

Het doel van TGG is om jong professionals (tot en met 35 jaar) onderling te verbinden én met de reguliere Business Club. Daarom worden er minimaal zes keer per jaar activiteiten georganiseerd buiten de wedstrijddagen om. Vier specifieke talent-activiteiten voor de leden van TGG en twee activiteiten in samenwerking met de FC Groningen Business Club. Je maakt tijdens wedstrijddagen gebruik van dezelfde faciliteiten als leden van de Business Club, maar tegen een gunstig tarief van € 1.712,50 per stoel / per seizoen.

Wat krijg je als lid van de Talent Group Groningen?

Een lidmaatschap is persoonsgebonden: we zien jou graag vaak terug op onze eigen unieke activiteiten. Heb jij een leuke collega die dit ook wil meemaken? Een tweede lidmaatschap is mogelijk.

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Keuken Kampioendivisie
  • Toegang tot de Business Lounge
  • Vier bijeenkomsten van Talent Group Groningen
  • Twee bijeenkomsten van FC Groningen Business Club
  • Toegang tot de FC Groningen Business App

Toegang tot ons exclusieve ledenplatform

Leden van Talent Group Groningen hebben toegang tot het zakelijk platform van FC Groningen. Fysiek én online! Na het aanmelden krijgen leden toegang tot het online platform waar leden van Talent Group Groningen en de leden van de FC Groningen Business Club een eigen profiel hebben. Het is gemakkelijk om connecties te leggen en elkaar berichten te sturen. Ook kun je je via het ledenplatform aanmelden voor onze activiteiten. 

TGG ambassadeurs

Elk bestuurslid (in totaal zes bestuursleden) is verantwoordelijk voor een groep bedrijven die lid zijn van de TGG. Dit doet hij of zij niet alleen, maar samen met twee TGG ambassadeurs. Met als doel:

  • Vergroten van de binding tussen het bestuur en de bedrijven
  • Verantwoordelijk voor de binding in de groep
  • Zorgen dat de leden tevreden zijn en lid blijven
  • Groepsbijeenkomsten organiseren voor een goede binding met elkaar
  • Inventariseren van de wensen en behoeften van de leden

Kennismaken met Talent Group Groningen?

Hebben we jouw interesse gewekt? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.