string(105) "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/121.0.6167.85 Safari/537.36"

In Memoriam.

Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Tijdens ‘In Memoriam’ worden FC-supporters die zijn overleden in het voorgaande kalenderjaar herdacht. Spelers, staf, supporters en sponsors applaudisseren een minuut lang voor de mede-supporters. Familie van de overledene is in het stadion aanwezig bij dit eerbetoon. De naam wordt getoond op de LED-boarding en een foto van de overleden supporter zal verschijnen op de videowalls in het stadion.

De aanmeldperiode voor in memoriam 2023 is inmiddels gesloten

De aanmeldperiode voor in memoriam 2023 is inmiddels gesloten, maar vanzelfsprekend zetten we deze traditie voort in het seizoen 2024/2025. De eerste thuiswedstrijd van 2025 zal in het teken staan van In Memoriam. FC Groningen hecht ontzettend veel waarde aan dit eerbetoon aan overleden FC-supporters.

In Memoriam is een initiatief van officiƫle supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen. Heeft u in 2024 een dierbare verloren die u samen met FC Groningen wilt herdenken tijdens In Memoriam, kunt u hem/haar via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmelden

Geboortedatum(Vereist)
Datum overlijden(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.