string(17) "WP Rocket/Preload"

In Memoriam.

Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Tijdens ‘In Memoriam’ worden FC-supporters die zijn overleden in het voorgaande kalenderjaar herdacht. Spelers, staf, supporters en sponsors applaudisseren een minuut lang voor de mede-supporters. Familie van de overledene is in het stadion aanwezig bij dit eerbetoon. De laatste editie van In Memoriam was op 15 januari 2023 voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord. Vanwege de vroege en langere winterstop in het seizoen 2022/2023 werd gekozen voor de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe kalenderjaar.

Vanzelfsprekend zetten we deze traditie voort in 2023. Wanneer en bij welke thuiswedstrijd het eerbetoon zal plaatsvinden, wordt later bepaald. Dit zal de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop of de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar zijn.

In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen. Heeft u in 2023 een dierbare verloren die u samen met FC Groningen wilt herdenken tijdens In Memoriam, kunt u hem/haar via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmelden

Geboortedatum(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Datum overlijden(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.