Founded in Groningen

Startup gro

Founded in Groningen en FC Groningen + haar partners organiseren gezamenlijk STARTUP-GRO, een samenwerking gestart gericht op startups in het Noorden. Gezamenlijk bieden zij startups de mogelijkheid om het brede zakelijke netwerk van FC Groningen te ontmoeten in een periode van ongeveer 3 maanden waarin jonge bedrijven vier thuiswedstrijden van FC Groningen mogen bezoeken met toegang tot de Office Centre Lounge. Tijdens deze periode krijgen de start-ups de unieke kans om gast te zijn in de skyboxen van de grootste partners van FC Groningen! 

Verbinding leggen
Founded in Groningen en FC Groningen hopen hiermee startups en de reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en zo een impuls te geven aan de startups én tegelijkertijd de bestaande partners en leden van de FC Groningen Business Club te inspireren met de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.

Definitie startups: een startup is een jong bedrijf (0-5 jaar) met de ambitie om snel te groeien. Het is een organisatie die nog op zoek is naar een repeterend en schaalbaar verdienmodel. De founder of commerciële leidinggevende mag zich aanmelden voor dit programma.

Ontmoet het FC Groningen netwerk!

Ook dit seizoen krijgen startups de mogelijkheid om je aan te melden voor een serie van vier wedstrijden. De eerst volgende serie bevat de thuiswedstrijden: 

- FC Groningen - Go Ahead Eagles: zaterdag 6 februari 14.30 uur
- FC Groningen - Fortuna Sittard: zondag 13 februari (tijdstip NB)
- FC Groningen - Willem II: zondag 27 februari (tijdstip NB)
- FC Groningen - NEC: zondag 3 maart (tijdstip NB)

Voor elke serie kun je je als startup inschrijven via onderstaand formulier, geef daarbij ook aan wat je hoopt dat het netwerk van FC Groningen je brengt. 

Per serie zijn er voor 4 startups een plek beschikbaar in dit programma. Ben je geselecteerd? Dan wordt er voorafgaand aan de wedstrijden ook via de website en social media kanalen van FC Groningen en Founded in Groningen aandacht aan jouw bedrijf besteed. Tijdens de wedstrijden ben je herkenbaar voor andere bedrijven door het dragen van een Founded in Groningen hoodie.

Aanmelden kan tot 31 december 2021 12.00 uur. Medio januari zal een selecte groep uitgenodigd worden om hun motivatie voor deelname toe te lichten waarbij uiteindelijk de vier startups worden gekozen. De startups die helaas niet kunnen deelnemen aan het programma worden op een later moment nog uitgenodigd voor een andere wedstrijd waarbij voldoende gelegenheid is tot netwerken. 

Inschrijven

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.