Founded in Groningen

Founded in Groningen en FC Groningen zijn een samenwerking gestart gericht op startups in de Provincie Groningen. Gezamenlijk bieden zij startups de mogelijkheid om het brede zakelijke netwerk van FC Groningen te ontmoeten in een periode van ongeveer 2 maanden waarin jonge bedrijven drie opeenvolgende thuiswedstrijden van FC Groningen mogen bezoeken met toegang tot de Office Centre Lounge.

Verbinding leggen
Founded in Groningen en FC Groningen hopen hiermee startups en de reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en zo een impuls te geven aan de startups én tegelijkertijd de bestaande leden van de Hattrick's Club  te inspireren met de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.

Definitie startups: een startup is een jong bedrijf (0-5 jaar) met de ambitie om snel te groeien. Het is een organisatie die nog op zoek is naar een repeterend en schaalbaar verdienmodel

Ontmoet het FC Groningen netwerk!

Dit seizoen krijg je als startup drie keer de mogelijkheid om je aan te melden voor een serie van drie wedstrijden. Voor de eerste serie zijn inmiddels vijf startups gekozen. Voor de derde serie is het nu mogelijk in te schrijven. Deze serie bevat de thuiswedstrijden: 

- FC Groningen - AZ: zondag 22 maart 16.45 uur
- FC Groningen - Fortuna Sittard woensdag 22 april 19.45 uur
- FC Groningen - ADO Den Haag zondag 3 mei 14.30 uur

Voor elke serie kun je je als startup inschrijven via onderstaand formulier, geef daarbij ook aan wat je hoopt dat het netwerk van FC Groningen je brengt. 

Per serie zijn er voor 5 startups 2 kaarten beschikbaar voor deze drie wedstrijden. Een mooie kans dus om eens een relatie of collega mee te nemen! Ben je geselecteerd? Dan wordt er voorafgaand aan de wedstrijden ook via de website en social media kanalen van FC Groningen en Founded in Groningen aandacht aan je bedrijf besteed. Tijdens de wedstrijden ben je herkenbaar voor andere bedrijven door het dragen van een Founded in Groningen hoodie.

Aanmelden voor de derde serie kan tot en met maandag 9 maart 2020 12.00 uur. 

Inschrijven

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.