string(17) "WP Rocket/Preload"

FC Groningen Business Club.

Algemene informatie over de FC Groningen Business Club

Met meer dan 700 bedrijven die zich hebben aangesloten bij FC Groningen zijn wij het grootste zakelijke platform van Noord-Nederland. Er liggen nergens méér zakelijke kansen dan bij de Trots van het Noorden: op wedstrijddagen is vrijwel heel zakelijk Noord-Nederland te vinden in ons stadion. Multinationals, het MKB, ZZP’ers, starters, instellingen en organisaties: FC Groningen legt de verbinding tussen topsport en zakelijke mogelijkheden.

In totaal wordt het noordelijke bedrijfsleven bij thuiswedstrijden van FC Groningen vertegenwoordigd door ruim 3.000 zakelijke gasten. Van de ambachtelijke bakkerij op de hoek tot de energiereus uit de Eemshaven, van aannemers, groothandels, ICT-bedrijven en financiële en zakelijke dienstverleners tot de ondernemers uit de autobranche, transport, industrie, de agrarische sector, machinebouwers en productiebedrijven: iedereen is welkom om te genieten van een prachtige wedstrijd én de mogelijkheden die ons netwerk te bieden heeft. 

Exclusieve zakelijke app

Iedereen die lid is van de FC Groningen Business Club krijgt toegang tot onze zakelijke app. Via dit interactieve platform kunnen leden van de FC Groningen Business Club 24/7 met elkaar in contact komen, zich aanmelden voor activiteiten en foto’s en verslagen van businessevents bekijken. 

Word onderdeel van de FC Groningen Business Club

De FC Groningen Business Club is een van de grootste zakenclubs van Stad en Ommeland. Onder het motto ‘voetbal, zaken en plezier’ worden onze leden voorzien van een groot en zeer gevarieerd zakelijk netwerk. Netwerken bij de FC Groningen Business Club is laagdrempelig omdat voetbal zorgt voor verbinding. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Business Club Contact