string(17) "WP Rocket/Preload"

Partners Junior Club.


Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen.

Swimming Academy Groningen is een gemoedelijke zwemlocatie met vaste instructeurs waar kinderen hun A, B en C-diploma kunnen behalen. Tijdens de zwemles is er vanwege de kleinschalige omvang van de locatie volop ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In 50 jaar tijd is Pieterburen uitgegroeid tot hét zeehondenziekenhuis van Europa en een internationaal kennisinstituut. Ze doen onderzoek naar de zeehond en zijn leefgebied. Daarmee focussen ze op preventie. Ze beschermen de zeehond in het wild door problemen te voorkomen en dragen zorg voor het behoud van de Waddenzee. Nu en in de toekomst.

Feestverhuur Groningen is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, partyproducten en feestartikelen.

Profiteer van leuke acties van de FC Groningen Junior Club

Als Junior Club-lid krijg je een Clubcard. Hiermee kun je profiteren van allerlei leuke acties! Wat denk je van korting op wedstrijdkaartjes, op producten in de FC Groningen Store of op deelname aan Trainen als een Prof activiteiten? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Met de ClubCard kunnen Junior Club-leden kaarten kopen voor verschillende thuis- en uitwedstrijden van FC Groningen. Noteer de datum alvast in de agenda! Per ClubCard kunnen er twee kaarten worden gekocht tegen een speciaal tarief:

Bij door FC Groningen geselecteerde wedstrijden zijn kaarten verkrijgbaar à € 11,00 per stuk. 

Als lid van de Junior Club ontvang je op vertoon van je Clubcard 5% korting op de producten in de FC Groningen Fanshop! Daarnaast heeft de FC Groningen Store regelmatig speciale acties voor Junior Club leden. Houd hiervoor de website en nieuwsbrieven in de gaten.

De FC Groningen Store is open van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Met de toffe activiteiten van Trainen als een Prof kun jij als een échte prof trainen! Met de voetbalschool ontwikkel je jouw voetbalskills en leer je van échte FC Groningen trainers. Als je lid bent van de FC Groningen Junior Club, krijg je 10% korting op verschillende activiteiten. Klik op onderstaande button op de activiteiten te bekijken.

Kinepolis Groningen is gevestigd in het Euroborg Stadion en heeft 10 moderne zalen en 1.758 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Breng een bezoek aan bioscoop Kinepolis en gebruik je Junior Club kaart voor €3,50 korting!

Neem een kijkje in het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa! Dagelijks zorgt een team van toegewijde dierenartsen en zeehondenverzorgers in Zeehondencentrum Pieterburen voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden. Met jouw Junior ClubCard ontvang je €1,00 op jouw entreekaartjes voor een bezoek aan het zeehondencentrum! Je kunt bij de balie van het Zeehondencentrum met jouw ClubCard je kaartje kopen.

Met je ClubCard krijg je maar liefst 20% korting bij Feestverhuur Groningen op alle FC Groningen opblaasbare attracties en springkussens. Daarnaast krijg jij 10% op alle overige producten! Ook jouw school kan profiteren van dezelfde actie. Kijk voor de attracties op www.feestverhuurgroningen.nl. Geef bij een reservering aan dat je lid bent van de Junior Club om de korting te ontvangen.