string(17) "WP Rocket/Preload"

Strijd op het Shuffleboard.

Woensdag 27 maart 2024 om 18:00

In de vierde aflevering van ‘JOS VS’ staat Jos Hooiveld, teammanager van de eerste selectie, voor zijn laatste uitdaging van deze serie. Hij neemt het op tegen Wouter Prins, de verdediger doorgebroken vanuit de Opleiding. Samen stappen ze in een moderne auto op weg naar de uitdaging bij de Postwagen in Tolbert: shuffleboard! De vierdelige videoserie is mede mogelijk gemaakt door mobiliteitspartner Century Autogroep.

Wouter Prins is één van de spelers uit de FC Groningen Opleiding die dit seizoen zijn definitieve doorbraak in het betaalde voetbal kent. De overstap van de laatste jeugdlichting naar de eerste selectie is sneller gegaan dan verwacht, beaamt de jonge linksback onderweg in de auto naar het strijdtoneel van deze versie van JOS VS…

Met het stuur in de veilige handen van Jos Hooiveld vertelt Prins over zijn jeugdjaren als voetballer en kijkt hij terug op dit seizoen. De aflevering is opgenomen aan het begin van dit kalenderjaar toen Prins zich had opgewerkt tot vaste basiskracht bij FC Groningen.

Beide mannen schuwen als verdediger het fysieke duel niet, maar tijdens de uitdaging die bij De Postwagen op hen wacht, zijn andere kwaliteiten nodig. Shuffleboard is een van oorsprong Engels spel dat precisie en behendigheid vereist terwijl deelnemers hun pucks over het gladde speelbord schuiven om zoveel mogelijk punten te scoren. Heeft Prins het snel in de vingers, of gaat de ervaring die Hooiveld heeft opgedaan in zijn Engelse jaren hem de winst opleveren?

Als echte topsporters gaan beide mannen vol voor de overwinning wordt het duel uiteindelijk pas bij de laatste worp beslist. Bekijk JOS vs Wouter Prins via onderstaande player.

Deze videoserie is mede mogelijk gemaakt door onze mobiliteitspartner, Century Autogroep. In deze serie ging teammanager Jos Hooiveld vier keer op pad met verschillende selectiespelers, waarbij steeds een nieuwe uitdaging op hen wachtte. Dit was de laatste aflevering van de serie. Heb je de vorige afleveringen gemist? Bekijk ze terug op het Youtube-kanaal van FC Groningen of via de volgende links:

JOS vs Hidde

JOS vs Leandro
JOS vs Noam

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren