string(17) "WP Rocket/Preload"

Stadion Events.

Wil je een vergadering met jouw team of zelfs met je hele bedrijf organiseren? Of ben je op zoek naar een ruimte om met klanten of partners een inspirerende dag te beleven in een al even inspirerende omgeving? Het stadion van FC Groningen is dé plek voor jouw event! In de Euroborg vind je allerlei verschillende ruimtes, die geschikt zijn voor intieme teammeetings tot hele groter seminars met 1500 personen.

Ben jij op zoek naar een geschikte, inspirerende ruimte om een evenement te organiseren? Het kan in het stadion van FC Groningen: de Euroborg! Ons stadion beschikt over diverse ruimtes voor die geschikt zijn voor vergaderingen, presentaties en congressen. In onze ruimtes kunnen we tussen de 2 tot maar liefst 1500 personen ontvangen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht in een van onze lounges, restaurants of zelfs ons Wine & Dine restaurant.

Ons team helpt je graag met het verzorgen van een perfect event in het stadion. We denken graag met je mee over de juiste ruimte of ruimtes, de gewenste opstelling en natuurlijk de faciliteiten die bij jouw event passen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Meer informatie?

Horeca – Evenement Organiseren