string(17) "WP Rocket/Preload"

Aanmelden Amateurconvenant.

Bij het FC Groningen Amateurconvenant draait het om verbinding met en tussen verenigingen en het stimuleren van voetbal. Het convenant is geen overeenkomst waarbij verenigingen rechten en plichten aangaan: het is een ‘intentieverklaring’ tussen FC Groningen en de amateurverenigingen. De intentie is om samen te streven naar het verbeteren van de samenwerking tussen beide partijen. 

Voor amateurverenigingen is deelname aan het Amateurconvenant geheel kosteloos. We stimuleren verenigingen vooral om zich aan te melden: het levert veel voordelen en extra informatie op!

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je jouw vereniging aanmelden. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. In het vervolg ontvangt de contactpersoon die je opgeeft onze nieuwsbrieven en informatie over speciale acties. In de meeste gevallen fungeert de secretaris of een jeugdcoördinator van de vereniging als contactpersoon. De contactpersoon kan de informatie vervolgens plaatsen op de website of verspreiden onder de betreffende doelgroep binnen de vereniging.

Contactgegevens van je vereniging wijzigen

Wil je de contactgegevens van jouw vereniging wijzigen? Dat kan door het contactformulier opnieuw in te vullen. Dit zorgt ervoor dat je gegevens automatisch worden aangepast. In het vervolg worden nieuwsbrieven en speciale acties gestuurd naar de nieuwe contactgegevens.

Aanmelden Amateurconvenant

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.