string(17) "WP Rocket/Preload"

Exposure.

Exposure voor jouw bedrijf bij FC Groningen

FC Groningen is een prachtige voetbalclub met trouwe supporters, een fantastisch stadion én bijzondere zakelijke mogelijkheden. Gemiddeld komen er maar liefst 20.000 fans naar onze thuiswedstrijden, waarvan een aanzienlijk deel onze skyboxen, lounges en restaurants bezoekt. Ook worden er zeer regelmatig evenementen buiten de wedstrijddagen georganiseerd, waardoor er een nog groter en diverser publiek in aanraking komt met FC Groningen.

Dit houdt in dat we sterke zakelijke mogelijkheden kunnen bieden voor jouw bedrijf. Onze wedstrijden worden live uitgezonden en de samenvattingen worden door een miljoenenpubliek bekeken: promotie van jouw bedrijf op LED-boarding en boarding in het stadion genereert enorm veel exposure.

Naast promotie via boarding zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Van naamsvermeldingen of advertenties in onze geprinte media tot narrowcasting in de business lounges: bekijk de opties hieronder of neem contact met ons op om je wensen door te spreken.

Meer weten over de mogelijkheden van exposure bij FC Groningen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die exposure die er rondom onze thuiswedstrijden voor jouw bedrijf zijn? Neem contact met ons op, we bespreken de opties graag met je.