string(17) "WP Rocket/Preload"

Talent Group Groningen.

Iedereen groeit in Groningen: ook de toppers van de toekomst. Zij komen nu al samen bij Talent Group Groningen (TGG).

Het doel van TGG is om young professionals (tot en met 35 jaar) onderling én met de reguliere Business Club te verbinden. Daarom worden er zes keer per jaar activiteiten georganiseerd buiten wedstrijddagen: vier specifieke talent-activiteiten voor de leden van TGG en twee activiteiten in samenwerking met de FC Groningen Business Club. 

Leden maken tijdens wedstrijddagen gebruik van dezelfde faciliteiten als leden van de Business Club, maar tegen een gunstig tarief.

De Business Lounge

Het stadion is het hart van Groningen: de plek waar wij samenkomen. De plek waar je elkaar ontmoet, waar je nieuwe herinneringen creëert en tegelijkertijd ook geniet van sportieve saamhorigheid. Met de Talent Seat van de TGG krijg je toegang tot de lounge. Je kunt binnen deze enorme, maar gezellige ruimte aan de lange zijde van het veld vrij gaan en staan waar je wilt!

Evenementen & netwerken

Naast de wedstrijddagen ontmoeten leden van TGG elkaar minimaal zes keer bij de activiteiten die worden georganiseerd. Het bestuur bepaalt zelf welke activiteiten worden georganiseerd. Leden kunnen zich hiervoor aanmelden op het ledenportaal voor zakelijke relaties van FC Groningen. Naast een overzicht van activiteiten is het daar ook mogelijk om profielen van alle leden van Talent Group Groningen én de FC Groningen Business Club te bekijken en te contacten. Zo is het gehele netwerk 24/7 beschikbaar.

En na mijn 35e?

Vanaf het moment dat je de 35 jaar aantikt, wordt het tijd voor een andere invulling van jouw FC Groningen ervaring. Wij denken dat je vanaf je 35ste de TGG begint te ontgroeien en dat de FC Groningen Business Club dan meer past bij deze volgende levensfase. Blijf je verbonden als sponsor aan FC Groningen? Dan ben je ook altijd nog geregeld welkom bij onze events als TGG Alumni!

Kennismaken met de Talent Group?

Hebben we jouw interesse gewekt? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.