string(17) "WP Rocket/Preload"

Doelstelling.

Talent Group Groningen: Samen groter worden. Samen groeien. Samen herinneringen maken.

Een enthousiast team met professionals dat merkbekendheid opbouwt door onderscheidende events, unieke mensen en maximale zichtbaarheid. Een club bouwen met aandacht voor elkaar, met elkaar.

Doelstellingen Talent Groep Groningen

1. Aantal leden verhogen
Het doel waar we naartoe werken is 250 TGG leden in het jaar 2025. Onrealistisch? Wij vinden van niet. Want hoe groter het netwerk wordt, hoe meer potentieel interessante mensen er voor jou in zitten en hoe meer kennis wij met elkaar kunnen delen. Samen zijn wij dan ook verantwoordelijk voor de groei van de Talent Group Groningen.

2. Inspireren, leren en motiveren
Bij de TGG combineren we business, sport en fun met elkaar. Op de wedstrijddagen zal dit voornamelijk sport en fun zijn. Bier, wijn en bitterballen: erg gezellig, maar “we want more!” We willen van elkaar leren, jonge leeftijdsgenoten ontmoeten en inspiratie opdoen van elkaar. Daarom organiseren we door het jaar heen verschillende kennissessies en faciliteren we daarnaast ook interessante kennismakingen met TGG leden.

3. Jong talent met elkaar verbinden
Vanzelfsprekend willen we binnen Groningen jong talent met elkaar verbinden. Maar we mogen ook groot dromen, toch? Hoe gaaf zou het zijn als we de Groningse grenzen overgaan en ook bij andere voetbalclubs met talentgroepen kunnen samenwerken? Tijdens wedstrijden bij elkaar op bezoek en kennissessies met elkaar delen: zo kunnen we in heel Nederland jonge talenten met elkaar
gaan verbinden.

4. Jong talent verbinden met de reguliere Business Club
Jong talent kan veel van elkaar leren maar ook zeker vanondernemers die de klappen van de zweep al kennen. De FC Groningen Business Club bestaat uit meer dan 500 leden die afkomstig zijn uit tal van sectoren. Twee keer per jaar zijn de leden van Talent Group Groningen welkom bij een activiteit vanuit de FC Groningen Business Club.

Lid worden van de Talent Group Groningen

Ben je nieuwsgierig geworden na bovenstaande informatie en ben je maximaal 35 jaar oud? Vul dan onderstaand formulier in, vervolgens nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.