string(142) "Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 17_4 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) CriOS/123.0.6312.52 Mobile/15E148 Safari/604.1"

Arrangementen.

Ontdek de arrangementen bij FC Groningen

Beleef de sfeer van een thuiswedstrijd van FC Groningen tijdens een fantastische dag uit, inclusief eten en drinken! Neem je zakenrelaties of collega´s mee naar een spannende voetbalmiddag of een sfeervolle voetbalavond in de Euroborg en leg ze in de watten.

We bieden verschillende arrangementen aan, die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes en aangepast kunnen aan jouw wensen. Zo is een Skybox arrangement een mooie mogelijkheid om een ware VIP-behandeling voor maximaal 30 gasten te creëren. De opties zijn zeer uitgebreid, met bijvoorbeeld verschillende keuzes qua buffet, hapjes en drankjes rondom de wedstrijd. 

Ben je op zoek naar een gezellige en ongedwongen plek om een wedstrijd van FC Groningen te beleven – natuurlijk met snacks en een drankje? Dan zijn onze Club 1971 en het FC Café arrangement goede opties. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een arrangement boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, we spreken de mogelijkheden graag met je door.