string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarten beschikbaar voor supporters die leven in armoede.

Woensdag 06 juli 2022 om 14:00

FC Groningen richtte in 2020 samen met supporters de Stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ op. Deze stichting is speciaal bedoeld voor FC-supporters die onder of rond de armoedegrens leven en daardoor hun seizoenkaart niet meer kunnen betalen. Via de stichting wordt mogelijk gemaakt toch seizoenkaarthouder bij FC Groningen te worden en voetbal vanuit Euroborg te beleven. 

FC Groningen is een club die duizenden supporters aan het hart gaat. De Trots van het Noorden kent fanatieke supporters en volgers in alle lagen van de bevolking. Iedereen komt samen in Euroborg, die verbroedering op de tribunes is één van de krachten van de FC en haar supporters.
 
Het zijn uitdagende tijden waarbij eerder de coronapandemie en nu de huidige situatie waarin de wereld zich bevindt onzekerheden met zich mee brengt. Ook financieel. Het kan zijn dat echte FC-supporters daardoor voor keuzes komen te staan en hun seizoenkaart om financiële redenen niet kunnen verlengen.
 
FC Groningen wil er zijn voor supporters met financiële uitdagingen en heeft daarom twee seizoenen geleden de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ in het leven geroepen. Deze stichting is samen met supporters opgericht en verstrekt seizoenkaarten aan supporters die onder of rond de armoedegrens leven en zich daardoor geen kaart kunnen veroorloven.
 
De stichting financiert de te verstrekken kaarten onder meer door donaties vanuit supporters en het bedrijfsleven. Vele seizoenkaarthouders uit het seizoen 2021/2022 zagen af van tegemoetkoming voor de door de coronamaatregelen gemiste wedstrijden en schonken het geld aan de stichting. Hiermee werd wederom de onderlinge verbondenheid tussen FC-supporters duidelijk zichtbaar.
 
Ben je FC-supporter die gebruik wil maken van Stichting Laat ons weer eens samen juichen, of ken je supporters die in aanmerking komen voor een seizoenkaart via de stichting, vul dan je gegevens in via onderstaande link.
SEIZOENKAART AANVRAGEN

MicrosoftTeams-image (113)

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard