Maak 20 juni een Vaderdag om nooit te vergeten

2 juni 2021

Samen naar FC Groningen. Wat is het lang geleden. Vele gezinnen kijken enorm uit naar een bezoek aan het stadion en de club kan niet wachten om weer supporters te mogen ontvangen. Gelukkig zijn de coronamaatregelen versoepeld en kan FC Groningen Horeca op zondag 20 juni een speciale Vaderdag organiseren in het stadion. Verras je vader met een Vaderdagarrangement bij FC Groningen en geniet met het hele gezin van een bezoek aan FC Groningen en heerlijk eten in het stadion. Het wordt een Vaderdag om nooit te vergeten.

MicrosoftTeams-image (20)

Tijdens het Vaderdagarrangement van FC Groningen Horeca worden vaders en overige gezinsleden helemaal in de watten gelegd met een overheerlijke Vaderdagbrunch of Vaderdagdiner. Een prachtig uitje voor het hele gezin waarbij het culinaire gedeelte wordt verzorgd door Tweetal Belevings Catering. Een ultiem cadeau voor alle vaders die van FC Groningen houden. Samen genieten van een uitstekende brunch of diner met een geweldig uitzicht op het hoofdveld. Kortom; de juiste ingrediënten om de komende Vaderdag wel heel speciaal te maken!
 
FC Groningen Horeca biedt voor dit Vaderdagarrangement verschillende mogelijkheden. Er is een Vaderdagbrunch van 10.30 uur tot 12.30 uur of een Vaderdagdiner van 17.00 uur tot 19.00 uur. Het Vaderdagarrangement wordt verzorgd vanuit het Marne Restaurant en de Office Centre Lounge in het stadion waarbij een verbluffend uitzicht over het veld gegarandeerd is. Vanwege de geldende maatregelen zijn er slechts twee keer vijftig plekken beschikbaar voor de lunch en voor het diner. De reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. (Binnen één dag zijn alle plekken gereserveerd. Supporters die zondag 20 juni in het stadion kunnen brunchen of dineren ontvangen uiterlijk vrijdag 4 juni een bevestiging van hun reservering)
 
Kosten voor het Vaderdagarrangement bedragen €22,50 euro per persoon voor de brunch en €28,50 euro per persoon voor het diner (Bij beide arrangementen is de prijs exclusief drankjes). Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk met een bezoek aan het stadion. FC Groningen Horeca kijkt ontzettend uit naar het moment weer gasten te kunnen ontvangen. Reserveren is verplicht en gaat online via: https://www.fcgroningen.nl/horeca/reserveren. 

MicrosoftTeams-image (19)

Laatste nieuws