Reserveren

20120908D6H3062

Tafel reserveren op wedstrijddagen:

Voorafgaande aan een thuiswedstrijd van FC Groningen serveren wij een 3-gangen lunch, brunch of diner in het Marne Restaurant. Onze sommelier Hans Wiersum zorgt voor een bijpassend wijnadvies. 

Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd gaat de Martini Hotel Group het diner verzorgen in het Marne Restaurant waar sponsorrelaties voorafgaande aan elke thuiswedstrijd kunnen lunchen of dineren

Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming bestaande uit verschillende horecabedrijven in Groningen en Drenthe, waaronder drie hotels, een hostel en vier restaurants. Al jaren support de horecaonderneming FC Groningen vanaf de zijlijn. Vanaf de komende thuiswedstrijd tegen PSV support Martini Hotel Group onze ‘green white army’ ook vanuit de keuken in het Marne Restaurant. Bezoekers van het restaurant tijdens wedstrijddagen in het Hitachi Capital Mobility Stadion kunnen de komende wedstrijden kennis maken met de diverse restaurantformules. Martini Hotel Group serveert de lekkerste gerechten, waarvan sponsorrelaties de heerlijke smaken in het Marne Restaurant kunnen proeven.

Zondag 8 maart 2020 ontvangen wij PSV Eindhoven. Aanvang van de wedstrijd is om 16.45 uur.  

Zie hier het 3-gangen diner menu.
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

fcgroningen_horeca-1-123

Bestellingen Skyboxhouders

Op wedstrijddagen is het voor u -als skyboxhouder- mogelijk om rondom een thuiswedstrijd van FC Groningen een buffet te reserveren in hun eigen skybox.

Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd verzorgt Tweetal Belevingscatering de buffetten in de skyboxen. De koks bereiden op wedstrijddagen gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten. Met seizoen onderscheidene concepten voegen zij beleving toe aan de maaltijdverstrekking in bedrijfsrestaurants, horeca en bij events.
Werken in een dynamische omgeving met pieken en dalen, daarin blinken zij uit.
Met de kernwaarden Puur, Passie, Ontwikkelen, Eigen identiteit en Oprechtheid leveren zij flexibele dienstverlening op maat, waarbij samenwerking en vernieuwing voorop staan. 
 
Zondag 8 maart 2020 ontvangen wij PSV Eindhoven in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Aanvang van de wedstrijd is om 16.45 uur. 

Bekijk hier de inhoud van de buffetten:
Themabuffet Mix & Match compleet
Themabuffet 4 items
Saté buffet
Sandwichbuffet

Buffetten kunnen wij voor, tijdens en na de wedstrijd in uw skybox serveren.

Reserveren kan gemakkelijk via onderstaand formulier.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

fcgroningen_horeca-1-124

Bijeenkomst organiseren in het stadion

Uw bijeenkomst in één van de ruimtes binnen het FC Groningen stadion?

We vernemen graag wat uw wensen zijn en zullen hierop zo spoedig mogelijk reageren met een gepaste offerte:


 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.