string(17) "WP Rocket/Preload"

Fit met FC Groningen Stadjerspas.

Fit met FC Groningen is een gezondheidsprogramma voor de supporters van FC Groningen. Als club gaan wij graag samen met jou de strijd aan voor een gezond en vitaal leven!

Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten die door de leefstijlcoaches van FC Groningen worden gegeven. We starten met een persoonlijk gesprek. Daarna ga je 1,5 uur per week met een leefstijlcoach en beweegcoach in een groep van 15 mensen op een positieve manier aan de slag met je gezondheid. Je wordt bewust van je eigen gedrag in het dagelijks leven en krijgt tips om dit positief te beïnvloeden. Ook ga je met elkaar op een leuke manier in beweging. Zo kun je gelijk toepassen wat je net aan kennis hebt opgedaan. Na 10 weken krijg je weer een persoonlijk gesprek om te kijken hoe je gedrag verbetert is en wat een eventueel vervolg kan zijn.

Positieve gezondheid is het uitgangspunt. Het draait hierbij om de kwaliteit van leven, zowel fysiek, sociaal, als ook mentaal en is dus meer dan alleen gezonde voeding en bewegen. Het programma vindt plaats in het stadion van FC Groningen.

Aanmelden

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan voor een intakegesprek met de leefstijlcoach van FC Groningen via onderstaand formulier:

Geboortedatum