string(111) "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/113.0.0.0 Safari/537.36"

Seizoengids Amateurconvenant.

In september 2012 is de eerste Amateurconvenant seizoengids uitgekomen. Dit jaarlijks terugkerende boekwerk staat boordevol informatie over de aangesloten convenantpartners en andere leuke wetenswaardigheden. De gids komt tot stand in samenwerking met Hattrick Media.

Iedere club krijgt een redactiepagina aangeboden waarin de vereniging wordt voorgesteld. Het doel van deze redactiepagina’s is om de interactie met FC Groningen te verbeteren én de interactie tussen verenigingen een boost te geven. Zo creëren we een naslagwerk voor de amateurclubs in onze regio waarmee de binding tussen verenigingen én met de Trots van het Noorden wordt versterkt.

Seizoengids 2022/2023

Ook in het komende seizoen wordt een seizoengids uitgegeven. De gids is een full-colour magazine met ruim 250 pagina’s. Elke amateurvereniging die aangesloten is bij het convenant krijgt in het magazine de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. 

Wil jij met jouw vereniging ook opgenomen worden in de seizoengids? Neem contact met ons op of meld je aan via het contactformulier.

FC-Groningen-Amateurconvenant-seizoengids