string(17) "WP Rocket/Preload"

Wapperaarsactie.

Altijd al gedroomd om samen met de spelers van FC Groningen op het veld in Euroborg te staan? De Trots van het Noorden biedt de unieke kans om voorafgaand aan een thuiswedstrijd aan jeugdteams van clubs aangesloten bij het Amateurconvenant. Zij kunnen voor één wedstrijd de wapperaars zijn van het grote doek van hoofdsponsor OG Clean Fuels. Een onvergetelijke belevenis!

FC Groningen is op zoek naar teams in de leeftijdscategorie onder-11 tot en met onder 15 die voorafgaand aan een thuisduel van de Trots van het Noorden willen wapperen in de middencirkel. Vervolgens kan de wedstrijd met alle wapperaars op de tribune worden bekeken. Zo maken de jeugdspelers de unieke sfeer van Euroborg mee op het veld en op de tribune.

De teams worden door FC Groningen uitgekozen en mogen met maximaal 20 voetballiefhebbers wapperen en een wedstrijd bezoeken. Bovendien mag elk team (maximaal) 5 begeleiders meenemen. Voorwaarde is wel dat deze begeleiders meerderjarig zijn. Absoluut een bijzonder teamuitje. Staan jullie straks samen in de middencirkel in Euroborg? Aanmelden voor dit unieke teamuitje kan hieronder:

Amateurconvenant | Wapperaarsactie