Zure nederlaag voor FC Groningen.

Maandag 24 februari 2014 om 14:23

FC Groningen heeft zondagmiddag in Utrecht met 1-0 verloren van de plaatselijke FC. Bij rust was de stand nog 0-0. FC Utrecht scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd.

Het was een wedstrijd die over en weer ging. Zowel kansen voor FC Groningen als voor FC Utrecht. Beide clubs waren dichtbij een doelpunt, de lat werd drie keer geraakt.
Twee minuten voor tijd maakte Utrecht de winnende treffer uit een afstandsschot van één van hun invallers, Martensson.
Zonder punten moest FC Groningen huiswaarts keren.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen 11 Junior Club leden met een Groningen speler het veld op. Dat waren Mats Mulder, Arjan Hofstee, Mads van Ommeren, Tim Vledderman, Ilke Bloem, Herman Doze, Sjoerd Karst, Damilo de Groot, Marijn Dammer, Stan Vermeulen en Jesper Hut.
Komende zondag speelt FC Groningen in Euroborg de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur om 14:30 uur.