Zondag FOX Sports DOC: 'Danny Buijs, een stroeve start'

1 juni 2019 / vandaag

Morgenavond, zondag 2 juni, is om 22.00 uur de première te zien van de FOX Sports DOC 'Danny Buijs, een stroeve start.' De documentaire geeft een beeld van het eerste seizoen van Danny Buijs als trainer in het betaalde voetbal.

Danny Buijs debuteerde afgelopen seizoen 2018/2019 als trainer in het betaalde voetbal. Met FC Groningen maakte Buijs een jaar met twee gezichten mee. In de eerste helft van het seizoen was hij met de Trots van het Noorden een degradatiekandidaat, maar in de tweede seizoenshelft werden op de valreep nog de play-offs om Europees voetbal gehaald. In deze FOX Sports DOC wordt Buijs gedurende het seizoen van nabij gevolgd. Een seizoen dat soms harde lessen kende voor de jonge en nog onervaren trainer.

'Danny Buijs, een stroeve start' wordt zondagavond om 22.00 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De herhaling is zondag om 23.05 uur te zien op kanaal 3. Maandag is de FOX Sports DOC om 13.00 uur te zien op kanaal 1 en om 18.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws