string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zes internationals opgeroepen.

Dinsdag 03 augustus 2010 om 16:35

Liefst zes spelers van FC Groningen zijn opgeroepen voor interlands op woensdag 11 augustus. Daarnaast maakt Maikel Kieftenbeld deel uit van de voorselectie van Jong Oranje.

Dusan Tadic reist via Servië af naar Slowakije voor het EK-kwalificatieduel van Jong Servië in Zlate Moravce. Het duel begint woensdagmiddag om 17.00 uur. De ploeg van Tadic heeft een overwinning nodig om de kansen op het EK onder-21 in eigen hand te houden.
Tim Sparv speelt om 18.00 uur (Nederlandse tijd) in het Finse Turku tegen België. Het betreft een oefenduel. In het Solna speelt Andreas Granqvist met Zweden een vriendschappelijke interland tegen Schotland. Dat duel begint om 20.00 uur.
Maikel Kieftenbeld is opgenomen in de voorselectie van 26 spelers voor het EK-kwalificatieduel met Jong Oranje in Liechtenstein. Het duel wordt op woensdag 11 augustus vanaf 19.00 uur gespeeld in Vaduz. Komende vrijdag volgt de definitieve selectie.
Thomas Enevoldsen en Nicklas Pedersen behoren tot de selectie van Denemarken die op woensdagavond 11 augustus in Kopenhagen aantreedt tegen Duitsland. Aanvang 20.30 uur. Tim Matavz, tenslotte, is opgeroepen voor een A-interland in Ljubljana waar Australië vanaf 20.45 uur de tegenstander is van Slovenië.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard