Zeefuik, Larsen, Drost, Mahi, Faber en Jans in FCG TV

2 februari 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond met Ron Jans terug op de afgelopen transferwindow. Daarnaast is er een kennismaking met aanwinst Deyovaisio Zeefuik en blikt Ernest Faber vooruit op de wedstrijd van vanavond tegen Vitesse.

Aan het slot van de transferwindow deze week gebeurde er nog het een en ander bij FC Groningen. Etiënne Reijnen en Todd Kane verlieten FC Groningen, Deyovaisio Zeefuik kwam er voor terug. Ron Jans vertelt vanavond in FCG TV over het hoe en waarom van de spelersmutaties. Daarnaast is er een kennismaking met Zeefuik die voor de rest van dit seizoen wordt gehuurd van Ajax.

Met de selectie zoals die er nu staat gaat FC Groningen vanavond op bezoek bij Vitesse, de huidige nummer zes van de eredivisie. Trainer Ernest Faber kijkt vooruit naar de ontmoeting en laat weten dat zijn selectie strijdbaar is en kansen heeft tegen de ploeg uit Arnhem.

Daarnaast kijkt Kasper Larsen terug op zijn rentree, na een blessure, van afgelopen zaterdag tegen Heracles en is er een terugblik op de eerste wedstrijd van 2018 met Jesper Drost en Mimoun Mahi.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur en om 19.20 uur op kanaal 3, voorafgaande aan Vitesse - FC Groningen. Na de wedstrijd wordt op kanaal 3 om 22.30 uur de Fox Sports DOC 'De Zeven van Neeskens' uitgezonden. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws