Ze zijn er weer! Koop nu jouw wedstrijdshirt

5 november 2020 / vandaag

De thuisshirts van FC Groningen zijn weer verkrijgbaar. Het mooie groen-witte shirt van de Trots van het Noorden hangt sinds vorige week weer in de Fanshop en is online te bestellen via de webshop. Scoor het nieuwste wedstrijdshirt voor jezelf of zorg dat je dit jaar op tijd een gaaf cadeau in huis hebt voor de feestdagen!

Bestel hier jouw shirt

Mede door de komst van Arjen Robben ontstond aan het begin van dit seizoen een run op het thuisshirt van FC Groningen. Veel supporters willen het unieke exemplaar van dit seizoen hebben waardoor de voorraad waarmee normaal gesproken een jaar wordt gedaan, binnen twee weken uitverkocht raakte. De tweede levering van kledingsponsor PUMA is vorige week door de club ontvangen. Veel supporters maakten in de afgelopen weken gebruik van de mogelijkheid tot een pre-order van het shirt.
 
De populariteit van het shirt is na de beste seizoenstart van het eerste elftal in de afgelopen tien jaar nog steeds immens groot. De medewerkers van FC Groningen Merchandise maken overuren om alle bestellingen te verwerken en op tijd bij de supporters te leveren. Zij krijgen daarbij hulp van collega’s en vrijwilligers.
 
Een prachtig shirt dat met trots moet worden gedragen! Scoor het thuisshirt van dit seizoen online of in de Fanshop. Mooi voor jezelf of als cadeau voor de feestdagen. De webshop is 24 uur per dag bereikbaar, de Fanshop is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.   

zezijnerweer
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws