string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zaterdagavond volledig in teken van Make-A-Wish Nederland.

Dinsdag 13 december 2011 om 14:46

In de 359ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het uitduel met Vitesse en kijkt hij vooral vooruit naar de slotwedstrijd van de eerste competitieronde: FC Groningen – FC Utrecht, zaterdagavond in Euroborg. Dit duel zal volledig in het teken staan van Make-A-Wish Nederland.

“We hebben afgelopen zondag een verdienstelijk punt gehaald bij Vitesse in Arnhem en we zijn ons nu vol aan het voorbereiden op het slotakkoord van de eerste competitiehelft, zaterdagavond om 20.45 uur tegen FC Utrecht in Euroborg.”
Nieuwe naam
“Deze avond zal volledig in het teken staan van Make-A-Wish Nederland, per 1 januari 2012 de nieuwe naam van onze maatschappelijk partner Doe Een Wens Stichting Nederland. We willen met elkaar zoveel mogelijk de aandacht vestigen op deze naamswijziging én tegelijkertijd geld genereren voor dit goede doel om vlak voor de feestdagen nog de allerliefste wens van 4 ernstig zieke kinderen te vervullen. De kinderwensen en alle andere informatie rondom deze speciale avond zijn te lezen op deze website. Ook de komende dagen zullen wij continu aandacht vragen voor Make-A-Wish Nederland.”
Madelief
“Voor de wedstrijd zal zangeres Madelief op het veld van Euroborg een live optreden verzorgen. Zij is zelf een zogenaamd ‘wenskind’ van Make-A-Wish en zij zal onder meer hierover een kort gesprek hebben met ambassadeur Jacques d’Ancona van de stichting.”
Jan Mulder
“In de ABN AMRO Business Corner is zaterdagavond Jan Mulder te gast en hij zal op geheel eigen wijze onze sponsorrelaties een vermakelijke avond bezorgen, waarbij de schrijver, columnist en tafelheer van het populaire televisieprogramma De Wereld Draait Door, zijn licht zal laten schijnen op het bijna achter ons liggende voetbaljaar 2011.”
Consumptieprijzen
“Vanaf 1 januari 2012 worden de consumptieprijzen in Euroborg met 10 eurocent verhoogd, zowel voor het publieke segment als het businesspubliek. Een consumptiemunt gaat na de jaarwisseling op de omloop 1,90 euro kosten en in het businessgebouw 2,20 euro. Dit is de eerste prijsverhoging sinds anderhalf jaar.”
‘Groninger van het Jaar’
“Teammanager Theo Huizinga is één van de genomineerden in de strijd voor de titel ‘Groninger van het Jaar’. Huizinga is al 35 jaar betrokken bij de club en enkele weken geleden heeft hij aangegeven aan zijn laatste seizoen als teammanager bezig te zijn. De verkiezing van ‘Groninger van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door RTV Noord. De verkiezing vindt plaats via internet. Tot donderdag 29 december van dit jaar kan er via rtvnoord.nl worden gestemd. Een dag later maakt RTV Noord bekend wie de winnaar van 2011 is geworden.”
Bijeenkomst Essent
“Donderdag zal de bedrijfstop van onze hoofdsponsor Essent in Euroborg zijn. Tijdens deze dag is er ook een gedeelte ingeruimd voor een presentatie van onze hoofdtrainer Pieter Huistra over hoe mensen binnen een team en een club met elkaar omgaan en hoe je met elkaar tot succes kunt komen. Ondergetekende zal eveneens een lezing verzorgen en dit zal met name gaan over hoe je met je ketenpartners en stakeholders omgaat binnen een club als FC Groningen.”
Clublunch
“Vrijdag organiseert FC Groningen, in samenwerking met het Businessclub bestuur, wederom een bijeenkomst onder de titel ‘De Warming Up’. Tijdens deze lunchsessie wordt er vooruitgeblikt naar het competitietreffen FC Groningen – FC Utrecht van komende zaterdag en zal een lid van de technische staf onder meer vertellen over hoe de week voorafgaand aan een wedstrijd eruit ziet.”
“Ondergetekende verricht vrijdagmiddag de opening van het nieuwe bedrijfspand van onze sponsorrelatie accountantskantoor Groeneveld aan de Kieler Bocht in Groningen en ik zal daar tevens een praatje houden voor de genodigden.”
Kerstclinic Seaports Xperience Center
“Vrijdagmiddag zullen de selectiespelers Luciano da Silva, Jonas Ivens en Kees Kwakman en de Agil Etemadi en Nick Bakker van Jong FC Groningen een kerstclinic verzorgen bij Seaports Xperience Center. Zes mini-voetbalteams van basisscholen de Rengersborg, de Jan Ligthart en de Tasveld uit Delfzijl en omstreken zijn zich al aan het voorbereiden hierop. Het beste team van deze drie exclusief uitgenodigde scholen mag het namelijk opnemen tegen de spelers van FC Groningen. Plaats van handeling is het terrein achter Seaports Xperience Center (SXC) aan de Duurswoldlaan in Farmsum.”
Groninger Noordlease Sportgala
“FC Groningen zal volgende week maandag met een afvaardiging te gast zijn bij het Groninger Noordlease Sportgala. Dit sportgala, waarvoor wij dit jaar in geen der categorieën zijn genomineerd, wordt gehouden in MartiniPlaza.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’