string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker.

Woensdag 01 mei 2024 om 18:00

Centrale verdedigers Nick Bakker en Thijmen Blokzijl gaan de strijd aan in de eenmalige Rijbewijs B Battle georganiseerd door mobiliteitspartner Century Autogroep. Blokzijl haalde twee maanden geleden zijn rijbewijs B, Bakker is al langer in het bezit van het roze pasje. Telt de rijervaring of gaat de jonge bestuurder er met de winst vandoor? 

Hoewel Blokzijl en Bakker beide over een rijbewijs B beschikken en graag in de auto zitten, laat de jonge verdediger het stuur aan zijn ervaren collega. In een schitterende bolide beschikbaar gesteld door Century Autogroep rijdt het duo richting de autogarage van de mobiliteitspartner waar meerdere rijvaardigheidsuitdagingen wachten.

Onderweg is de race om de bovenste plekken in de KKD vanzelfsprekend onderwerp van gesprek. De spanning in de competitie levert de verdedigers beide afkomstig uit de FC Groningen Opleiding geen extra stress op. De spanningsmeter loopt wel op wanneer Bakker en Blokzijl te horen krijgen wat er op de parkeerplaats en in de garage van Century Autogroep op ze te wachten staat.

De Rijbewijs B Battle bestaat uit drie onderdelen. Wie verwisselt het snelst een wiel, wie kan het beste inparkeren en wie legt het slalomparcours het snelste af? Bekijk het in onderstaande video!

Heb je veel affiniteit met auto’s? Ben jij een betere bandenwisselaar dan Blokzijl en Bakker? Dan is Century Autogroep de ideale plek om aan het werk te gaan. In een team vol FC-supporters. Stap jij ook in? https://www.werkenbijcentury.nl/

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding