string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Winst voor de FC!!

Maandag 14 september 2009 om 09:26

We hebben er met z'n allen 12 seizoenen op moeten wachten, maar eindelijk is het weer gelukt! Dankzij een doelpunt van de nieuwe spits Nordstrand won FC Groningen afgelopen zaterdag met 1-0 van Heerenveen!

Zaterdag 12 september reisden de spelers van het eerste af naar Heerenveen voor de belangrijke wedstrijd SC Heerenveen – FC Groningen. Voor beide ploegen waren de punten er belangrijk omdat zowel Heerenveen als FC Groningen te weinig punten had behaald in de eerste wedstrijden van het seizoen. Bij Heerenveen zat er een nieuwe trainer op de bank, bij FC Groningen waren de Denen Morten Nordstrand en Thomas Enevoldsen nieuw in het veld.
Tijdens de spannende wedstrijd was het Morten Nordstrand die voor FC Groningen de 0-1 wist te scoren en dat werd ook gelijk de eindstand. Het publiek wat mee was gereist vanuit Groningen vierde natuurlijk groot feest!
Er waren niet alleen heel veel supporters meegereist, maar ook de Junior Club was aanwezig met 11 leden die meededen aan de line-up. De gelukkigen waren deze keer: Nino Smit, Pelle Schuringa, Marriette van  Es, Mats van den Bosch, Welsey Strootman, Jeen Meters, Roy Redeker, Lynn Jullens, Mart Koetje, Marc Bos en Finn van Pijkeren.  

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard