string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Weinig speelminuten internationals.

Zondag 07 september 2008 om 10:01

De vijf internationals van FC Groningen hebben weinig speelminuten gemaakt in dit interlandweekeinde. Alleen Mart Dijkstra viel in bij Oranje onder-19 dat vrijdag oefende tegen Schotland. De verhuurde Tim Matavz scoorde voor Jong Slovenië.

Evgeniy Levchenko kwam niet in actie voor Oekraïne. Thuis tegen Belarus bleef hij het hele duel op de bank. Zijn ploeg won wel met 1-0.
Marcus Berg kwam eveneens niet in actie voor Zweden, dat in Albanië op 0-0 bleef steken. Berg zat 90 minuten op de bank. Andreas Granqvist kwam helemaal niet in actie.
Leonard Nienhuis bleef op de bank bij Oranje onder-19, dat speelde tegen Schotland en won met liefst 5-0. Nienhuis kon op die manier gewoon keepen voor FC Groningen A1, dat zaterdagmiddag in actie kwam. Mart Dijkstra de tweede helft van het duel met de Schotten.
Tom Hiariej kwam niet in actie bij Jong Oranje, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Noorwegen. Stefan Nijland kwam nog wel in actie. De aan Emmen verhuurde Tim Matavz had wel een basisplaats bij Jong Slovenië en scoorde de eretreffer in de met 3-1 verloren wedstrijd bij Jong Schotland.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard