string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Warm welkom aan Voetbal School Noord!

Maandag 24 januari 2011 om 16:56

Sinds 2 seizoenen werkt de Junior Club samen met de trainers van Voetbal School Noord. Vandaag werd deze overeenkomst nieuwe leven ingeblazen met de Voetbal School Noord vestigingen Leek, Ulrum en Groningen!

Voetbal School Noord was eerder vooral gevestigd in “Fries-gebied”. Vanaf maart opent de Voetbalschool ook haar deuren in de lokatie Groningen en wordt de lokatie Ulrum wat uitgebreid. De Junior Club heeft vandaag een overeenkomst gesloten met deze vestigingen. En dat is goed nieuws voor alle deelnemers die vanaf maart 2011 training krijgen op deze voetbalschoolvestigingen!
De deelnemers ontvangen namelijk vanaf maart een jaarlang gratis lidmaatschap van de Junior Club en kunnen daardoor ook meedoen aan alle supercoole (meestal gratis) activiteiten! Ook ontvangen zij het Junior Club Clubblad en krijgen ze met hun clubpas korting en voordeel bij andere partners van de Junior Club.
Wil jij ook gebruik maken van deze actie? Schrijf je dan snel in bij Voetbal School Noord, lokaties Leek, Groningen of Ulrum!
Ben jij al lid van de Junior Club? Dan krijg je je lidmaatschap ook een jaarlang gratis als je je inschrijft bij Voetbalschool Noord. Neem voor vragen hierover contact met de Junior Club op via 050-5878787 (optie 6).

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard