string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrijwel fitte selectie tegen FC Twente.

Dinsdag 11 augustus 2015 om 14:17

Trainer Erwin van de Looi kan voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Twente beschikken over een vrijwel fitte selectie. De oefenmeester mist Dino Islamovic en Desevio Payne vanwege blessures, maar kan verder keuzes maken in zijn wedstrijdselectie. Een opstelling gaf Van de Looi nog niet tijdens het eerste perspraatje van dit seizoen.

Van de Looi wilde slechts één naam van de basiself alvast prijsgeven. “Dat is die van Eric Botteghin. Hij gaat gewoon beginnen en daar zijn we blij mee. Verder ga ik daar niets over zeggen en zijn we alleen maar bezig met de wedstrijd tegen FC Twente. We kijken ernaar uit om te spelen en hopen aan de verwachtingen te kunnen voldoen.”
Dino Islamovic en Desevio Payne zijn niet inzetbaar vanwege blessures. De Zweedse spits is aan het begin van het seizoen geopereerd aan zijn knie en Payne viel onlangs tegen sc Heerenveen 2 uit met een enkelblessure. “We staan er verder fysiek goed op. Islamovic zijn we al het hele voorbereiding kwijt, maar hij ligt goed op schema en Payne viel tegen Heerenveen uit met een enkelblessure. Dat is zonde, want ik vond dat hij bezig was aan een sterke voorbereiding. Ook Payne ligt op schema en ik verwacht hem volgende week weer terug op het veld.”
Hoewel Van de Looi nog geen opstelling prijsgaf aan zijn spelers is de wedstrijdselectie is al bekend gemaakt aan de groep. Yoëll van Nieff en Martijn van der Laan zullen niet tot die wedstrijdselectie behoren. “We hebben veel keuze en daarom moeten we beslissingen nemen. Dat is niet erg en het is mooi dat veel spelers aan elkaar gewaagd zijn. Het is goed dat we meer dan elf basisspelers hebben, die hebben we later in het seizoen ook zeker nog nodig.”

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard