Vrije verkoop Vitesse in volle gang; vrije verkoop Roda JC gestart

14 september 2012

Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse van aanstaande zondag 16 september kunnen zonder belemmering worden aangeschaft via deze website, de Fanshop in Euroborg of de verkooppunten van TicketBox. Vanaf 18 euro zijn kaarten voor alle drie tribunes te koop.

Komende zondagmiddag om 15.00 uur openen bovendien de kassa’s van Euroborg. Om eventuele wachtrijen te ontlopen, is het aan te raden eenvoudig via deze website tickets aan te schaffen. Er is GEEN ClubCardverplichting voor het duel tussen FC Groningen en Vitesse dat zondag om 16.30 uur aanvangt in Euroborg en onder leiding staat van arbiter Bas Nijhuis. Overige verkoop
Vanochtend is de vrije verkoop gestart voor het duel met Roda JC van zondag 30 september (aanvang 14.30 uur). Ook voor deze wedstrijd zijn kaarten vanaf 18 euro zonder enige belemmering te verkrijgen. Voor Feyenoord-thuis op zondag 7 november loopt de voorverkoop voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen. Zij kunnen twee kaarten per (S)CC aanschaffen vanaf 24 euro per stuk. Ook is het nog steeds mogelijk seizoenkaarten aan te vragen voor de resterende vijftien thuiswedstrijden in dit seizoen. Volwassenen betalen vanaf 178 euro voor vijftien duels. De verkoop voor de FanTour naar PEC Zwolle (22 september) loopt via internet en de Fanshop, evenals de verkoop voor de autocombi en FanTour naar GVVV (beker, 26 september).

Laatste nieuws