string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrijdag en zaterdag eerste twee oefenduels.

Dinsdag 24 juni 2014 om 17:15

Komende vrijdag, 27 juni, en zaterdag, 28 juni, staan voor FC Groningen de eerste twee oefenduels op het programma. In Roodeschool is RWE Eemsmond traditioneel, voor de zesde keer, de eerste tegenstander van het seizoen. Aanvang vrijdagavond is 19.00 uur. Op zaterdagmiddag 28 juni wordt om 16.00 uur afgetrapt bij VV Beilen.

In de eerste twee oefenwedstrijden zullen alle fitte spelers van de selectie van FC Groningen zo’n zestig speelminuten maken, gaf trainer Erwin van de Looi aan na afloop van de allereerste training van het seizoen. Op vrijdag en zaterdag zullen twee verschillende teams de basisploegen vormen. De spelers die vrijdag en zaterdag niet in actie komen, zullen op de wedstrijddag om 10.30 uur nog een training afwerken in Haren. Beide dagen zullen de spelers van de Beloftenkern en de A-junioren het laatste halfuur voor hun rekening nemen. De geblesseerde Hilal Ben Moussa en internationals Hans Hateboer, Stefan van der Lei en Filip Kostic komen nog niet in actie.
RWE Eemsmond (vrijdag 27 juni, 19.00 uur)
Het duel op vrijdag is het eerste oefenduel. Vrijdagavond om 18.00 uur openen de kassa’s en om 19.00 uur wordt voor de zesde keer afgetrapt tegen RWE Eemsmond. In de voorgaande vijf edities wist de combinatieploeg van Corenos, Heracliden, KRC, Noordpool UFC, Usquert, Warffum en ZEC niet tot scoren te komen. Wellicht dat er onder leiding van Gerard Heun deze keer wel een eretreffer in zit. FC Groningen zal op haar beurt graag de dubbele cijfers bereiken. In de voorverkoop zijn kaarten te koop bij de adressen, die via onderstaande link te vinden zijn.
VV Beilen (zaterdag 28 juni, 16.00 uur)
Op zaterdagmiddag om 15.00 uur openen de poorten en kassa’s van het sportpark van VV Beilen. Dan is het dus de beurt aan elf andere fitte spelers van de eerste selectie om voor het eerst in actie te komen. Ook de nieuwelingen Sergio Padt, Jarchinio Antonia en Dino Islamovic zullen maximaal in één van beide duels aan de aftrap staan.
De wedstrijd staat in het teken van Make-a-Wish Nederland.  Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zaterdag zullen er diverse activiteiten worden gehouden om geld in te zamelen. Voorverkoopadressen zijn Jumbo Beilen (Ventweg Zuid 3) en Combi Sport Beilen (Brinkstraat 33).

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard