string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorverkoop Europese thuiswedstrijd tot en met woensdag 2 juli.

Maandag 23 juni 2014 om 16:34

De verkoop voor seizoenkaarthouders van FC Groningen voor het Europese thuisduel op donderdag 24 juli loopt via deze website, in de FanCorner en bij TicketBox. Tot en met woensdag 2 juli kunnen kaarthouders voor het seizoen 2014/2015 de eigen plek reserveren voor de Europese thuiswedstrijd tegen Aberdeen of Daugava Riga.

Door technische problemen moest de online verkoop op dinsdag 24 juni worden uitgesteld. Inmiddels is het probleem verholpen. Het is van belang dat via onderstaande link wordt geklikt op ‘Eigen stoel’. In de FanCorner kon de eigen plek al sinds afgelopen dinsdag worden teruggekocht.

Aftrap
FC Groningen speelt in de tweede voorronde van de Europa League tegen de winnaar van het duel tussen Aberdeen en Daugava Riga. De Trots van het Noorden reist op donderdag 17 juli eerst naar Schotland of Letland om een week later de return te spelen. De aftrap op donderdag 24 juli in Euroborg is om 19.30 uur.
Vrije verkoop
De voorverkoop is met twee dagen verlengd. Seizoenkaarthouders voor het seizoen 2014/2015 kunnen tot en met woensdag 2 juli om 23.59 uur voor 12 euro hun eigen plek reserveren. Vanaf donderdag 3 juli om 9.00 uur begint de vrije verkoop en kosten kaarten 18 euro. Deze verloopt dan eveneens via deze website, de FanCorner en de verkooppunten van Primera/TicketBox.
Uitwedstrijd
De kaartverkoop voor de uitwedstrijd naar Schotland of Letland start vrijdag 11 juli om 9.00 uur via deze website en in de FanCorner. De mogelijke tegenstanders Aberdeen en Daugava Riga spelen immers op donderdag 3 en 10 juli tegen elkaar, dus is dan de reisbestemming ook bekend. De verkoop van kaarten voor het uitduel loopt tot en met maandag 14 juli om 15.00 uur.
Wijze van vervoer
Supporters kunnen zelf hun wijze van vervoer bepalen naar deze Europese uitwedstrijd.
Hoewel er pas op donderdag 10 juli zekerheid is over wie de tegenstander wordt, gaat partner Drenthe Tours al aan de slag met het uitwerken van twee voorstellen voor supporters om rondom het uitduel op 17 juli dan wel naar Aberdeen, dan wel naar Riga te reizen. Nadere informatie hierover wordt vermeld op http://www.drenthetours.nl/. Vragen? Mail naar info(at)drenthetours.nl of bel 0592 – 409905.
(Seizoen)ClubCard
Om de Europese uitwedstrijd te kunnen bezoeken, dienen supporters in het bezit te zijn van een (Seizoen)ClubCard. Informatie hierover is te verkrijgen bij de Supportersbalie in de FanCorner.
Bezoekers van de uitwedstrijd dienen:
– een omwisselbiljet te hebben gekocht met een (Seizoen)ClubCard op eigen naam;
– een geldig legitimatiebewijs mee te nemen;
– de (Seizoen)ClubCard waarmee het omwisselbiljet is gekocht mee te nemen naar de wedstrijd.

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard