string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorjaarsvakantie.

Woensdag 05 maart 2014 om 10:15

Vorige week hadden de leden van de Junior Club vakantie. Hun vrije dagen konden zij, onder andere, invullen door een bezoek te brengen aan één van de activiteiten georganiseerd door de Junior Club.

In en rond het stadion
Vorige week dinsdag stonden er acht rondleidingen gepland over de hele dag. Leden van de Junior Club konden zich opgeven om één van de rondleidingen bij te wonen. Sommige leden kwamen met hun ouders of opa en oma, maar ook broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes mochten mee.
Bij het ontvangst stond de koffie, thee en ranja al klaar. Na een welkomstwoordje ging iedere groep van start met hun begeleider. Er werd een kijkje genomen in enkele skyboxen en ook het gasten vak, waar je als Groningen supporter normaal gesproken niet komt, werd aangedaan.
Een kijkje in de omroepkamer was ook erg interessant. De persruimte, waar beide coaches na de wedstrijd plaatsnemen en antwoord geven op de gestelde vragen, was erg gaaf. Iedereen ging graag op de foto als een echte trainer.
Ter afsluiting van de rondleiding werd een bezoek gebracht aan het veld en de kleedkamer van het eerste elftal. De aanwezigen hebben op de stoeltjes gezeten waar de spelers en trainers tijdens ee wedstrijd altijd zitten.
Iedereen vond het erg leuk om het stadion eens goed van de binnenkant te bekijken!
Indoor Soccer Toernooi
Donderdags stond er een indoor soccer toernooi op de planning. Er waren twee groepen waarvoor leden zich op konden geven. De eerste ronde van het toernooi begon om 11:00 uur en de tweede ronde om 13:30 uur. Nadat de kinderen werden ingedeeld in groepen, ging het toernooi van start.
De meeste kinderen waren het gewend om op gras te voetballen, maar dit keer werd er gevoetbald op zand. Dat was wel wat zwaarder voor de benen, maar dat mocht de pret niet drukken!
De teams met de meeste punten werden gekroond tot winnaar van het toernooi. Zij kregen een toegangskaart voor een thuiswedstrijd van FC Groningen.
Hier waren zij uiteraard erg blij mee!
Foto’s van het soccer toernooi kun je hier bekijken.

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard