string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorbereidingen Open Dag in volle gang!

Vrijdag 30 juli 2010 om 14:51

Het Junior Club kantoor is sinds woensdagochtend in de ban van de Open Dag 2010. Zondag 1 augustus zet de FC alle deuren weer open voor het publiek en is er van alles te doen in en om het stadion.

P2 wordt omgebouwd tot activiteiten terrein waar je bij allerlei leuke activiteiten, zoals Dikke Bertha en stropdasje schieten, mooie prijzen kunt winnen.
Natuurlijk is de Junior Club ruim vertegenwoordigd met o.a. twee kramen op de markt. Je kunt er een gratis elftalposter krijgen, je inschrijven voor de fantour, informatie opvragen, lid worden en een goed gevulde rugtas vol met gadgets kopen.
Tijdens de Open Dag is er ook in het stadion veel te doen. Zo wordt er een wedstrijd gespeeld tussen supporters en Oud FC Groningen, is er in Must See een forum met Hans Nijland, Pieter Huistra en Jonas Ivens. De nemen ook een kijkje bij alle activiteiten dus je kunt naar hartelust handtekeningen vragen.
Ben jij fan van FC Groningen maar nog niet lid van de Junior Club? Schrijf je dan tijdens de Open Dag en ontvang direkt je welkomstpakket!
De open dag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Be there!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard