Volg FC Groningen vanaf nu ook op snapchat

4 november 2016 / vandaag

FC Groningen is vanaf nu ook te volgen via Snapchat. Het is na Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn het vierde gratis socialmediakanaal waar de Trots van het  Noorden op te volgen is. Via Snapchat geeft FC Groningen je exclusieve kijkjes achter de schermen en houdt het je live op de hoogte van speciale evenementen. Het account is te volgen via fcgroningen1971.

De lancering van FC Groningen Snapchat vindt vandaag, vrijdag 4 november, plaats. Gedurende de dag geeft FC Groningen je een kijkje achter de schermen. Mocht je iets gemist hebben? Geen nood, alle berichten blijven nog 24 uur online staan.

Over Snapchat 
Snapchat is een toepassing voor het delen van foto's en video's die gebruikt kan worden op smartphones met iOS of Android. De toepassing is het snelst groeiende socialmediakanaal onder jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Het bijzondere van de toepassing is dat de doorgezonden media slechts tijdelijk zichtbaar zijn bij de ontvangers, dit gaat van één tot tien seconden. Daarna verdwijnen de bestanden van de servers van Snapchat. De berichten, zogenaamde Snaps, zijn 24 uur nadat het bericht verstuurd is voor ontvangers te zien.

Zo gebruik je Snapchat
Benieuwd naar de unieke content op Snapchat? Download de app dan in de App Store of in de Google Play Store en voeg fcgroningen1971 toe. Je kunt ook het bijgevoegde Snapchat-icoon van FC Groningen scannen. Nog niet bekend met Snapchat? Bekijk hier (http://nl.wikihow.com/Snapchat-gebruiken) hoe je jezelf aanmeldt, hoe je contacten toevoegt en wat je er verder allemaal mee kunt.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws