string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vijf internationals opgeroepen in septemberperiode.

Vrijdag 30 augustus 2019 om 15:06

Ajdin Hrustic, Ko Itakura, Deyovaisio Zeefuik, Jan Hoekstra en Kaj Sierhuis zijn opgeroepen voor nationale teams in de aankomende interlandperiode. Hrustic en Itakura spelen WK-kwalificatieduels met respectievelijk Australië en Japan. Zeefuik, Hoekstra en Sierhuis zijn opgeroepen voor Jong Oranje.

Hrustic vertrekt zondag naar Australië voor het WK-kwalificatieduel in Koeweit, dat gespeeld wordt op dinsdag 10 september. Itakura vertrekt eveneens komende zondag richting Japan en oefent met zijn vaderland op donderdag 5 september tegen Paraguay. Vijf dagen later volgt de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Myanmar.

Jong Oranje van bondscoach Erwin van de Looi speelt dinsdag 10 september om 19.00 uur in Doetinchem de thuiswedstrijd tegen Cyprus in het kader van de EK-kwalificatie. Het trio opgeroepen FC’ers begint de voorbereiding op dit treffen op donderdag 5 september.

Azor Matusiwa staat op de standby-lijst voor Jong Oranje. Mo El Hankouri werd niet opgeroepen voor Jong Marokko. Ook voor Sam Schreck (Duitsland onder-20), Joel Asoro en Gabriel Gudmundsson (beide Zweden onder-21) bleef het bij een voorlopige uitnodiging van de respectievelijke nationale bonden. Charlison Benschop meldde zich af voor een tweeluik met Curaçao tegen Haïti.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard