string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Vijf dagen voor de seizoenstart’.

Dinsdag 17 juni 2014 om 14:23

In de 483ste nieuwsbrief namens directie en management kijkt algemeen directeur Hans Nijland vooruit naar de komende week waarin het seizoen 2014/2015 van start gaat en er onder meer geloot zal worden voor de tweede voorronde in de Europa League.

“De goede herinneringen van het seizoen 2013/2014 liggen nog heel vers in het geheugen en toch begint over vijf dagen alweer het nieuwe seizoen. Komende zondagmiddag 22 juni zal onze selectie op Sportpark De Koepel in Haren voor de eerst de voetbalschoenen vaststrikken en start het seizoen 2014/2015. Om 15.00 uur is de aanvang van de training en om 14.00  uur gaan de poorten alvast open. Het is onder meer de eerste kennismaking met de nieuwelingen Danny Hoesen en Dino Islamovic.”
Routebeschrijving
“In Haren is enkele jaren geleden een prachtige nieuwe traditie ontstaan om het seizoen te beginnen op de zondagmiddag. Dit initiatief kwam destijds voort uit de wens van supporters om de eerste training meer aandacht te geven en verder aan te kleden. Uiteraard zijn ook onze afdelingen Junior Club, ticketing en de FanCorner vertegenwoordigd en is het dus mogelijk de nieuwe merchandise van het merk Masita aan te schaffen of informatie te verkrijgen over het aanschaffen van een seizoenkaart of het lidmaatschap van onze Junior Club.”
“Bezoekers van de eerste training die met de auto komen, worden geadviseerd hun auto te parkeren rondom het Sportcentrum Scharlakenhof aan de Geertsemaweg in Haren. Bij het sportcentrum zijn twee grote parkeerterreinen die benut kunnen worden en tevens is het geen bezwaar als aan één zijde van de Geertsemaweg auto’s worden geparkeerd. Vanaf de Geertsemaweg kan men dan lopend via de Scharlakenlaan aan de zijde van de Dr. Ebelsweg het Sportpark de Koepel betreden.”
Loting
“Een dag later reist ondergetekende samen met teammanager Bas Roorda af naar het Zwitserse Nyon, waar de loting zal plaatsvinden voor de eerste en tweede ronde van de  Europa League. Vanaf 14.30 uur zal bekend worden welke club(s) de mogelijke tegenstander(s) worden van FC Groningen op 17 en 24 juli. In de loop van maandagmiddag 23 juni zal op deze website meer informatie worden geplaatst over de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd en de wijze van verkoop voor de uitwedstrijd.”
“Uiteraard zullen we via deze site en in social media aanstaande maandag uitgebreid aandacht besteden aan de loting voor de Europa League. De eerste oefenwedstrijden tegen RWE Eemsmond en VV Beilen staan op vrijdag 27 juni (19.00 uur in Roodeschool) en zaterdag 28 juni (16.00) op de rol. De voorverkoop voor deze wedstrijden is begonnen bij diverse lokale verkooppunten.”
Stadion
“Onze grasmat in Euroborg is ook volop in voorbereiding voor de eerste Europese krachtmeting. Inmiddels is het hoofdveld een aantal malen gemaaid ligt de groei op schema voor het mogelijke thuisduel op donderdag 17 juli. Ook de tribunes van Euroborg zullen er over een maand weer spik en span bijliggen. Deze week is een groep enthousiaste vrijwilligers samen met schoonmaakbedrijf Argo bezig om het stadion een grote schoonmaakbeurt te geven.”
KleuRUN van Grunn
“Na het succes van vorig jaar organiseren de Hanzehogeschool Groningen en FC Groningen op woensdag 25 juni de tweede editie van de KleuRUN van Grunn. Ook dit jaar vindt dit kleurrijke spektakel plaats in het stadspark van Groningen. Vorig jaar is voor het eerst het welbekende fenomeen ‘Color Run’ naar Noord-Nederland gehaald door middel van de KleuRUN. Tijdens de loop van vijf kilometer word je bestrooid met kleurpoeder. Tegen de tijd dat je over de finish komt, zul je eruit zien als een levend kunstwerk! De start en finish is op de drafbaan van Groningen. De volledige opbrengst van de KleuRUN gaat dit jaar naar onze maatschappelijk partner Make-a-Wish Nederland.”
“Inschrijven voor de KleuRUN van Grunn kan via de Facebookpagina http://www.facebook.com/kleurunvangrunn.”
“Met de mededeling dat het via onderstaande link nu ook mogelijk is deel te nemen aan het FC Groningen Voetbalkamp van 7 tot en met 11 juli zonder overnachtingen, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard