string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vier je feest met feestverhuur Groningen!

Dinsdag 21 september 2010 om 13:27

Er werd al een tijdje samen gewerkt met Feestverhuur Groningen, maar sinds deze week zijn de Junior Club en Feestverhuur Groningen officieel partners van elkaar geworden. Er is een overeenkomst getekend voor 2 seizoenen en dat is goed nieuws voor jou!

Je kent Feestverhuur Groningen al van bijvoorbeeld de Open Dag van FC Groningen 2010 en de Grote Junior Clubdag die in april gehouden werd. Feestverhuur Groningen verhuurt niet alleen gewone springkussens, maar ze verhuren ook het enige echte FC Groningen springkussen! Daarnaast hebben ze natuurlijk ook allerlei grote en kleine attracties te huur zoals een survivalbaan (de langste is zelfs 21 meter!), een ranjakoe en voetbalattracties.
Feestverhuur bij op jouw feestje!
Omdat niet iedereen een achtertuin heeft van 21 meter lang heeft Feestverhuur Groningen ook kleine springkussens die in elke doorsnee achtertuin passen. Is dat niet gaaf op je eigen feestje?
Jij, als Junior Club of Green White Bengels lid, krijgt de komende twee seizoenen maarliefst 20% korting bij Feestverhuur Groningen op alle springkussens en opblaasattracties! En niet alleen jij krijgt deze korting, je school kan ook mee profiteren van dezelfde actie!
Kijk voor meer informatie over Feestverhuur Groningen op www.feestverhuurgroningen.nl en organiseer het allercoolste feest thuis of op school!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard