string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verslag van de FanTour naar AZ door Max Hekelaar.

Maandag 27 oktober 2014 om 11:49

Hallo allemaal, ik ben Max Hekelaar 8 jaar uit Niezijl. Ik ben zaterdag 25 okt met de Juniorclub naar de uitwedstrijd tegen AZ geweest.

Om 16.15 uur moesten papa en ik bij ingang 4 van de Euroborg zijn waarvandaan de bus vertrok. We waren met 36 mensen en zaten in bus nr.1.

Op de heenreis kregen we drinken en chips in de bus en speelde de animatiefilm Rio. Toen we over de afsluitdijk waren stopten we en mochten we 10.min uit de bus. Toen we weer verder reden kwamen er politiemotors bij de bussen rijden. Die reden mee tot aan het stadion van AZ. Om half 7 waren we bij het stadion. De spelersbus stond waar wij ook stopten met de bus kon ik mooi even op de foto.

Ik vond het wel een mooi stadion van buiten. We gingen naar binnen en ik werd net als papa gefouilleerd maar zei gelijk al dat ik niks bij me had. We gingen wat drinken kopen en liepen de tribune op die in een hoek van het stadion was. Er waren supporters mee met hele grote vlaggen.

Het was een spannende wedstrijd en FC Groningen speelde heel fanatiek. We kwamen met 0-1 voor door een kopbal van Michael de leeuw. In de 2e helft scoorde Danny Hoesen 2-0. Jammer genoeg kwam AZ terug op 2-1 en door een vrije trap vlak voor het eind op 2-2. Het bleef heel spannend tot het eind maar het werd gelijk.

Op de terugreis kregen we weer van alles lekkers, en hadden ze nog een grappige film. We waren om 0.00 uur weer bij de Euroborg e n om half 1 ’s nachts weer thuis. Ik vond het de leukste reis ooit en wil zeker nog een keer mee!

Groetjes Max Hekelaar

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard