Verkoop RKC-uit en Heracles-thuis van start

1 november 2012

Vrijdag 2 november om 9.00 uur start de verkoop van kaarten voor RKC-FC Groningen en FC Groningen-Heracles Almelo. De kaartverkoop voor Groningen-NEC, NAC-Groningen en Groningen-AZ is inmiddels in volle gang.

FC Groningen – NEC (zondag 4 november, 12.30 uur)
Vrije verkoop van kaarten via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. (S)CC van FC Groningen niet nodig. NAC Breda – FC Groningen (vrijdag 9 november, 20.00 uur)
Verkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen. FanTour (BUS, 34 euro) of autocombi (CAR, 9 euro) via internet en in Fanshop. Kaarten zijn persoonsgebonden. Combinatie van legitimatie en (S)CC op eigen naam zijn verplicht. FC Groningen – AZ (zaterdag 17 november, 20.45 uur)
Vrije verkoop van kaarten start vrijdag 2 november om 9.00 uur via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. (S)CC van FC Groningen niet nodig. RKC Waalwijk – FC Groningen (zaterdag 24 november, 19.45 uur)
Voorverkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op hun (S)CC. Prijs is 31 voor FanTour via internet en in Fanshop. Voorverkoop loopt tot en met donderdag 8 november. Vanaf 9 november verkoop voor alle (S)CC-houders. FC Groningen – Heracles Almelo (zondag 2 december, 14.30 uur)
Verkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen. Twee kaarten per (S)CC van FC Groningen via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. Vrije verkoop vanaf vrijdag 16 november.

Laatste nieuws