string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verkoop op basis van legitimatie in FanCorner.

Vrijdag 16 mei 2014 om 11:48

Vanaf vrijdag 16 mei om 12.00 uur is het in de FanCorner bij Euroborg mogelijk om kaarten voor FC Groningen-AZ aan te schaffen op basis van een legitimatiebewijs uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Op vertoon van geldige legitimatie kunnen maximaal vier tickets worden aangeschaft.

Vrijdagochtend heeft FC Groningen overleg gevoerd met de gemeente Groningen over het versoepelen van het kaartverkoopregime voor de wedstrijd die zondagmiddag om 16.30 uur begint.
De gemeente Groningen heeft met FC Groningen meegedacht in een oplossing om zoveel mogelijk FC-fans in de gelegenheid te stellen de beslissende wedstrijd van het seizoen te kunnen bijwonen. Daar is uit voort gekomen dat inwoners van de drie noordelijke provincies (Groningen, Drenthe en Friesland) nu –in de FanCorner– maximaal vier tickets kunnen aanschaffen per legitimatiebewijs, indien zij geen club- of seizoenkaart hebben. De prijs is 15 euro per kaart.

De FanCorner is vrijdag 16 mei tot en met 17.30 uur geopend en zaterdag 17 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk met een (Seizoen)ClubCard bij TicketBox/Primera kaarten kopen. Er is GEEN verkoop meer via deze website.
FC Groningen dankt de gemeente Groningen voor de mogelijkheid om op basis van legitimatie kaarten te kunnen verkopen voor de play-offfinale.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard