string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verkoop komende drie thuisduels loopt.

Vrijdag 07 september 2012 om 13:04

De verkoop voor de eerstvolgende drie thuiswedstrijden van FC Groningen is gestart via de bekende verkoopkanalen. Voor Vitesse-thuis (zondag 16 september, 16.30 uur) gelden geen beperkingen bij aanschaf van kaarten. De voorverkoop voor Roda (30/9) en Feyenoord (7/10) voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen is begonnen.

Voor het duel met Vitesse kunnen via deze website, de Fanshop in Euroborg en TicketBox zonder beperking kaarten worden aangeschaft vanaf 18 euro per stuk. De verkoop loopt tot en met de aanvang van de wedstrijd. Op zondag 16 september openen de kassa’s bij Euroborg om 15.00 uur.
Voorverkoop
(Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen kunnen in de derde en vierde week voorafgaand aan een thuiswedstrijd met voorrang twee kaarten aanschaffen. Voor Roda JC zijn kaarten vanaf 18 euro (onder meer OO/PP) beschikbaar. Voor de wedstrijd tegen Feyenoord geldt een prijs van 24 euro (onder meer in Vak II). Op vrijdag 14 september star de vrije verkoop voor Roda JC-thuis en een week later, op vrijdag 21 september de vrije verkoop voor Feyenoord-thuis.
Overigens zijn er tot en met de winterstop ook nog op alle tribunes seizoenkaarten beschikbaar. De prijs van een seizoenkaart daalt na elke wedstrijd tot de winterstop met 10 euro per wedstrijd. Klik op onderstaand bericht voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard