string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verkoop Groningen-Utrecht in volle gang.

Woensdag 29 april 2009 om 11:47

De verkoop voor het duel van aanstaande donderdag verloopt tot en met donderdag via internet, TicketBox en de Supportersbalie. Op donderdag zijn de kassa's van Euroborg vanaf 12.00 uur geopend.

FC Groningen begon afgelopen zaterdag in Utrecht met een 3-3 gelijkspel aan de play-offs. Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, 14.30 uur is de eerste thuiswedstrijd in Euroborg. Indien FC Groningen donderdag wint, is de finale van de play-offs bereikt. Als er opnieuw wordt gelijkgespeeld, volgt op zondag 24 mei (14.30 uur) een beslissingsduel in Euroborg. Als Utrecht wint, is die ploeg door naar de finale.

Verkoop via internet
Seizoenkaarthouders hadden tot en met woensdag 13 mei een korting van 2,50 euro op de normale verkoopprijs van 17,50 euro per stuk, die geldt vanaf donderdag 14 mei. Per (Seizoen)ClubCard kunnen maximaal twee kaarten (bij)gekocht worden. Kaarten zijn eenvoudig via deze internetsite te bestellen en afrekenen.

Kaarten die via internet besteld worden, zullen per post worden toegestuurd. De reeds bestelde kaarten met daarop de datum 24 mei (0.00 uur) zijn geldig voor het duel op donderdagmiddag 21 mei om 14.30 uur. Supporters die niet beschikken over internet, kunnen bij TicketBox terecht om een kaart voor de eerste play-offwedstrijd te reserveren.

Ook bij de Supportersbalie in Euroborg zijn van maandag 18 mei tot en met woensdag 20 mei kaarten te koop op vertoon van geldige legitimatie en/of (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. De Supportersbalie is geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Op de wedstrijddag, Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, openen de kassa’s van Euroborg om 12.00 uur voor de verkoop van de dan resterende kaarten. Om 12.30 uur opent het stadion de poorten. Vijf minuten later begint namelijk de voorwedstrijd tussen de D2-teams van FC Groningen en FC Utrecht.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard