Veenhof, Mahi en Mendes Moreira in FCG TV

26 oktober 2018

FC Groningen TV heeft vanavond beelden van de oefenwedstrijd tegen Jong Almere City. Daarnaast komen Mimoun Mahi en oud-speler Jan Veenhof aan het woord over PSV, de tegenstander van zaterdagavond.

Afgelopen dinsdag oefenden de reserves van FC Groningen tegen Jong Almere City, de ploeg van oud-FC Groningen aanvaller Ivar van Dinteren. FC Groningen won met 1-0 dankzij een treffer van Ahmad Mendes Moreira die ook een penalty gestopt zag worden. In FCG TV zijn beelden van het duel te zien met reacties van matchwinner Mendes Moreira.

Komende zaterdag komt landskampioen PSV op bezoek in Groningen. Op 24 maart 1996 won FC Groningen verrassend thuis met 1-0 van de Eindhovenaren. Gevierde man die zondagmiddag in het Oosterparkstadion was verdediger Jan Veenhof die met een kopbal FC Groningen de zege bezorgde. Veenhof kijkt vanavond terug op dat moment en vertelt wat hij verwacht van de wedstrijd van zaterdagavond tegen PSV.

Mimoun Mahi vervulde in eerdere thuiswedstrijden tegen PSV een belangrijke rol met een assist en een doelpunt. In FCG TV blikt hij vooruit op de ontmoeting en spreekt hij zijn vertrouwen uit in een goede afloop.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 17.40 uur op kanaal 3.
Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws